Flickr
Blogger

Szájkontúr és teljes ajakszínezés sminktetoválás

3) Tartós szájkontúr:

smik2

Szájsminkek –> Tovább a képek megtekintéséhez

  • határozottabb körvonalat ad az ajkaknak

A teljes ajakszínezés bűvöletében

Ajkait élettelinek szeretné látni? Arra vágyik, hogy a nap minden szakában kifogástalanul szépek legyenek az ajkai? Nem szeretné elrejteni szépségét senki elől? Akkor a sminktetoválást Önnek találták ki!

A sminktetoválások típusai közül a vendégek körében az egyik legnépszerűbb eljárás a teljes ajakszínezés, melynek segítségével ajkainkat megnagyobbíthatjuk, és színét hangsúlyosabbá varázsolhatjuk.

A teljes ajakszínezés, mint ahogy nevében is szerepel, az egész ajak tetoválását jelenti. Ha emellett döntünk, akkor a továbbiakban mindezeknek a negatív tulajdonságoknak hosszú időre búcsút inthetünk: sebhelyes, illetve nem elég telt ajak, fakó vagy barnás szín, elmosódott szélek, perem nélküli ajak.

A feladatunk csak annyi, hogy eldöntsük, milyen színt szeretnénk. A teljes ajakszínezés esetén választhatunk a visszafogott színek közül, melyek az enyhén rúzsozott ajkak igéző hatását keltik, vagy dönthetünk olyan árnyalat mellett, mely jobban kihangsúlyozza ajkaink teltségét, így a nap bármely szakán élvezhetjük a szépségünk nyújtotta önbizalom hatását.

Ha Ön is szeretne magának egy csodálatos sminktetoválást, melynek köszönhetően bármikor kifogástalan ajkakkal ébred és fekszik, bátran lépjen velünk kapcsolatba!

softap-calendula.com.16feb.uj

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube