Flickr
Blogger

Testmegújító kezelések

Méregtelenítés

A kezelések összekötése aromaterápiával, tengeri hatóanyagokkal, tengeri moszattal és agyaggal hidratálnak, pótolják az ásványi anyagokat, méregtelenítő hatásuk aktivizálja a nyirokrendszert. Segít kiküszöbölni a mérgeket, és táplálja a bőrt. Az esszenciális zsírsavaknak, tengeri nyomelemeknek és tengeri-moszatoknak köszönhetően az eredmény egy hidratált és oxigenizált, sokkal ragyogóbb bőr.

A hát mélytisztítása

Sok ember számára a hát a tökéletlenség és a kiütések/pörsenések gyűjtőhelye. Sok esetben számos pattanás is lehet rajta. Vannak emberek, akiknek a hátán olyan komoly gyulladások vannak, hogy bárminemű ruhát is nehezen tűrnek el.

Ez a kezelés a bőr mélyén lévő méreganyagokat segít felhozni, és ezáltal tisztává varázsolja a felületet.

Mély megújítás – Anti-age Body

Mélyen megújító kezelés, anti-aging öregedésgátló hatással, formáló, tápláló, kiegyensúlyozza a bőr ph értékét.

Alapjai az argánolaj és csipkebogyóolaj megújító összetevői, együttesen a spirulina alga tápláló és formáló alkotóelemeivel.

Szintén nagyon fontosak az összetevőkben az esszenciális aminósavak, melyeknek nagy szerepük van a bőr tónusának növelésében.

Küzdelem a striák ellen – rugalmasság

Magasan tápláló, hidratáló és rugalmasságot segítő kezelés, mely együttesen hat a csipkebogyó olaj hidratáló és revitalizáló tulajdonságaival, a karitévaj tápláló gazdagságával. Sejtszinten fejtik ki hatásukat folyékonyság, rugalmasság és áteresztőképesség optimumának biztosításával a sejtregenerálódásért a bőr mélyebb rétegeiben.

Fáradt lábak – vénás elégtelenség

Az igénybe vett, gyulladt lábakra hűsítően, nyugtatóan hat ez az eljárás.

Ez a tágult erek védelmező kezelése, mely védelmezi és erősíti az érfalakat és a vénákat. Ígéretesen erősíti az érrendszert. A borsmenta és a zöldtea olaj érösszehúzó hatását összeköti az alginátok remineralizációs és gyulladásgátló tulajdonságaival.

A nyirokrendszer feloldása

Ez a kezelés a legmakacsabb cellulitra is kiküszöbölő hatással van, összeköti a zöldtea lipolitikus hatásait a tengeri alga tulajdonságaival, s így lépnek fel a különböző cellulit okozta jelenségekkel szemben. A lipolitikus akció ahhoz a folyamathoz csatlakozik, amely erősíti a keringésben a toxinok megszüntetését, segítve a zsírszövetekben a méregtelenítési folyamatot a nyirokrendszeren keresztül. A cél az, hogy ösztönözze a zsírpárnák eloszlatását, a szír teljesen természetes módon való megszüntetését.

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube