Flickr
Blogger

Kozmetika

Gyantázás – Kényeztető gyantázás

Kényeztető gyantázás a Starpil® professzionális gyantákkal. A nyári szezon ruhái nem takarnak úgy, mint a téli meleg vastag holmik. A zavaró szőrszálaktól ezért érdemes idejében megszabadulni! Erre a gyantázás a legésszerűbb megoldás:  hosszú ideig marad sima a bőrünk, és a szálak sem erősödnek meg utána.

Hydrovect 02 – Nyomkodás nélküli arctisztítás  Maystar arca

Intenzív és mély hidratálást ad a bőrnek, segít ellensúlyozni a környezeti stresszhatást, regenerálja, tisztítja, letisztítja a bőrt, oldja a stresszt, és visszaadja a sejtek energiáját, vitalitását és ragyogását.

Az oxigén azért szükséges a bőr számára, hogy visszanyerje energiáját és vitalitását. A termékcsalád tökéletes bármely bőrtípusra, segíti az arcbőr tisztulását, a baktériumok szaporodása ellen hat, egyöntetűvé teszi, fényt, ragyogást ad a bőrnek.

Satin expression

A ráncok megjelenésétől szinte mindenki retteg. Hogyan szabadulhatunk meg a már kezdődő vagy kialakult ráncoktól?Satin előlap

A Maystar laboratóriumának csattanós válasza erre: az AMINOCONTRAXYL®!

Expressz sebességgel simítja ki a ráncokat. Az izomösszehúzódáshoz szükséges idegimpulzusokat blokkolja, ezáltal ellazított állapotban maradnak az izmok, mint az éjszakai alvás elején. Ez a hatóanyag a bőrön keresztül szívódik fel: Botox® hatás – injekció nélkül!

A kozmetikában végzett kezelést kiegészítheti az otthoni használatra adható satin szérum és krém, így a kabin- és lakossági termékek együttesen hozhatják meg a kívánt eredményt, a ráncmentes, fiatalos arcbőrt.

Calendula – a megbízható kozmetika!

Bármilyen szolgáltatást veszünk is igénybe, különösen fontos a szolgáltató megbízhatósága és minősége, és a szépségszalonokkal kapcsolatban ez még inkább így van. Hogy miért? sminktetoválás

A kozmetikus bizalmi állás. A választott szépségszalonban intim közelségbe engedjük magunkhoz a szakembert, így fontos, hogy rá merjük bízni magunkat anélkül, hogy kétségeink lennének – hiszen ki szeretne úgy elkészíttetni egy sminktetoválást, hogy közben retteg a végeredménytől?

Nálunk alapvető fontosságú, hogy vendégeink bizalmát mindig megbecsüljük, és diszkréten, nagy szakértelemmel végezzük munkánkat. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk betérők ne csak a szépségszalon szolgáltatásai terén kapjanak maximális minőséget, de egyben kicsit megpihenhessenek a mindennapok forgatagában is.

Döntsön Ön is a Calendula szépségszalon mellett, és élvezze pihentető kezeléseinket! Újítsa meg külsejét egy sminktetoválás készíttetésével, vagy vegyen részt egy testmegújító kezelésben! Az eredmény garantált!

Synergy lift – a műtét nélküli teljes lifting

A Maystar SYNERGY LIFT, a lifting, ránctalanító kezelések közül a leghatékonyabbak közé tartozik. Végeredménye vetekszik a plasztikai sebészeti kezelések hatékonyságával, de tű és szike nélkül érjük el, az esetek túlnyomó többségében az arc 5-10 évvel fiatalabb állapotát. Ráadásul időközben tápláljuk és hidratáljuk is a bőrt, amire annak igen nagy szüksége van, ilyen esetekben. Megfiatalítja a bőrt, új formát ad az arc kontúrjának, javítja annak tulajdonságait, tisztítja, feltölti a felületét

.

TESTMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEK

Méregtelenítés

A kezelések összekötése aromaterápiával, tengeri hatóanyagokkal, tengeri moszattal és agyaggal hidratálnak, pótolják az ásványi anyagokat, méregtelenítő hatásuk aktivizálja a nyirokrendszert. Segít kiküszöbölni a mérgeket, és táplálja a bőrt. Az esszenciális zsírsavaknak, tengeri nyomelemeknek és tengeri-moszatoknak köszönhetően az eredmény egy hidratált és oxigenizált, sokkal ragyogóbb bőr.

A hát mélytisztítása

Sok ember számára a hát a tökéletlenség és a kiütések/pörsenések gyűjtőhelye. Sok esetben számos pattanás is lehet rajta. Vannak emberek, akiknek a hátán olyan komoly gyulladások vannak, hogy bárminemű ruhát is nehezen tűrnek el.

Ez a kezelés a bőr mélyén lévő méreganyagokat segít felhozni, és ezáltal tisztává varázsolja a felületet.

Mély megújítás – Anti-age Body

Mélyen megújító kezelés, anti-aging öregedésgátló hatással, formáló, tápláló, kiegyensúlyozza a bőr ph értékét.

Alapjai az argánolaj és csipkebogyóolaj megújító összetevői, együttesen a spirulina alga tápláló és formáló alkotóelemeivel.

Szintén nagyon fontosak az összetevőkben az esszenciális aminósavak, melyeknek nagy szerepük van a bőr tónusának növelésében.

Küzdelem a striák ellen – rugalmasság

Magasan tápláló, hidratáló és rugalmasságot segítő kezelés, mely együttesen hat a csipkebogyó olaj hidratáló és revitalizáló tulajdonságaival, a karitévaj tápláló gazdagságával. Sejtszinten fejtik ki hatásukat folyékonyság, rugalmasság és áteresztőképesség optimumának biztosításával a sejtregenerálódásért a bőr mélyebb rétegeiben.

Fáradt lábak – vénás elégtelenség

Az igénybe vett, gyulladt lábakra hűsítően, nyugtatóan hat ez az eljárás.

Ez a tágult erek védelmező kezelése, mely védelmezi és erősíti az érfalakat és a vénákat. Ígéretesen erősíti az érrendszert. A borsmenta és a zöldtea olaj érösszehúzó hatását összeköti az alginátok remineralizációs és gyulladásgátló tulajdonságaival.

A nyirokrendszer feloldása

Ez a kezelés a legmakacsabb cellulitra is kiküszöbölő hatással van, összeköti a zöldtea lipolitikus hatásait a tengeri alga tulajdonságaival, s így lépnek fel a különböző cellulit okozta jelenségekkel szemben. A lipolitikus akció ahhoz a folyamathoz csatlakozik, amely erősíti a keringésben a toxinok megszüntetését, segítve a zsírszövetekben a méregtelenítési folyamatot a nyirokrendszeren keresztül. A cél az, hogy ösztönözze a zsírpárnák eloszlatását, a zsír teljesen természetes módon való megszüntetését.

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube