Flickr
Blogger

Kozmetika

Gyantázás – Kényeztető gyantázás

Kényeztető gyantázás a Starpil® professzionális gyantákkal. A nyári szezon ruhái nem takarnak úgy, mint a téli meleg vastag holmik. A zavaró szőrszálaktól ezért érdemes idejében megszabadulni! Erre a gyantázás a legésszerűbb megoldás:  hosszú ideig marad sima a bőrünk, és a szálak sem erősödnek meg utána.

Hydrovect 02 – Nyomkodás nélküli arctisztítás  Maystar arca

Intenzív és mély hidratálást ad a bőrnek, segít ellensúlyozni a környezeti stresszhatást, regenerálja, tisztítja, letisztítja a bőrt, oldja a stresszt, és visszaadja a sejtek energiáját, vitalitását és ragyogását.

Az oxigén azért szükséges a bőr számára, hogy visszanyerje energiáját és vitalitását. A termékcsalád tökéletes bármely bőrtípusra, segíti az arcbőr tisztulását, a baktériumok szaporodása ellen hat, egyöntetűvé teszi, fényt, ragyogást ad a bőrnek.

Satin expression

A ráncok megjelenésétől szinte mindenki retteg. Hogyan szabadulhatunk meg a már kezdődő vagy kialakult ráncoktól?Satin előlap

A Maystar laboratóriumának csattanós válasza erre: az AMINOCONTRAXYL®!

Expressz sebességgel simítja ki a ráncokat. Az izomösszehúzódáshoz szükséges idegimpulzusokat blokkolja, ezáltal ellazított állapotban maradnak az izmok, mint az éjszakai alvás elején. Ez a hatóanyag a bőrön keresztül szívódik fel: Botox® hatás – injekció nélkül!

A kozmetikában végzett kezelést kiegészítheti az otthoni használatra adható satin szérum és krém, így a kabin- és lakossági termékek együttesen hozhatják meg a kívánt eredményt, a ráncmentes, fiatalos arcbőrt.

Calendula – a megbízható kozmetika!

Bármilyen szolgáltatást veszünk is igénybe, különösen fontos a szolgáltató megbízhatósága és minősége, és a szépségszalonokkal kapcsolatban ez még inkább így van. Hogy miért? sminktetoválás

A kozmetikus bizalmi állás. A választott szépségszalonban intim közelségbe engedjük magunkhoz a szakembert, így fontos, hogy rá merjük bízni magunkat anélkül, hogy kétségeink lennének – hiszen ki szeretne úgy elkészíttetni egy sminktetoválást, hogy közben retteg a végeredménytől?

Nálunk alapvető fontosságú, hogy vendégeink bizalmát mindig megbecsüljük, és diszkréten, nagy szakértelemmel végezzük munkánkat. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk betérők ne csak a szépségszalon szolgáltatásai terén kapjanak maximális minőséget, de egyben kicsit megpihenhessenek a mindennapok forgatagában is.

Döntsön Ön is a Calendula szépségszalon mellett, és élvezze pihentető kezeléseinket! Újítsa meg külsejét egy sminktetoválás készíttetésével, vagy vegyen részt egy testmegújító kezelésben! Az eredmény garantált!

Synergy lift – a műtét nélküli teljes lifting

A Maystar SYNERGY LIFT, a lifting, ránctalanító kezelések közül a leghatékonyabbak közé tartozik. Végeredménye vetekszik a plasztikai sebészeti kezelések hatékonyságával, de tű és szike nélkül érjük el, az esetek túlnyomó többségében az arc 5-10 évvel fiatalabb állapotát. Ráadásul időközben tápláljuk és hidratáljuk is a bőrt, amire annak igen nagy szüksége van, ilyen esetekben. Megfiatalítja a bőrt, új formát ad az arc kontúrjának, javítja annak tulajdonságait, tisztítja, feltölti a felületét

.

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube